Overslaan en naar de inhoud gaan

nieuws

De magie van Monsieur Tricot

geplaatst in producten


 

We houden allemaal van dat moment waarop het begint te schemeren en we kaarsen aansteken om het ​​gezellig te maken. Buitenverlichting kan die intieme sfeer versterken en ons helpen te ontspannen na een vermoeiende dag.

De verlichtingscollectie Monsieur Tricot, ontworpen door Belgisch ontwerper Ilia Eckhardt, doet dat als geen ander. De gebreide en met de hand gehaakte patronen creëren magische schaduwen en de zachte gloed voegt warmte toe aan je buitenruimte.

Aangezien we bij Tribù lokaal vakmanschap altijd hoog in het vaandel dragen, is het geen wonder dat we als een blok vielen voor Ilia's ontwerpen. Laten we kennismaken met deze fascinerende creatieveling.

De verfijnde tactiliteit van outdoorstoffen

geplaatst in nieuws producten


De afgelopen jaren zijn het binnen- en buitenleven almaar dichter naar elkaar toe gegroeid. Een trend die zich alleen maar heeft kunnen voltrekken dankzij een revolutionaire innovatie op het gebied van outdoortextiel. De interessante texturen, de prachtige gesatureerde kleuren en kleurencombinaties die we gewend zijn in het interieur hebben de laatste jaren ook hun weg naar buiten gevonden. Voor een zorgeloos buitengebruik is natuurlijk een minimale absorptie van water essentieel, net als de weerstand tegen schimmels en een zo hoog mogelijke kleurvastheid.

Neem je tijd voor Tosca

geplaatst in producten

Of wacht, we hebben een beter idee. Neem vooral je tijd ìn Tosca. Want behalve het unieke design, de ingetogen luxe en de technologische innovatie waar deze collectie voor staat, zijn de Tosca stoelen, sofa’s, day-en ligbedden vooral erg comfortabel. Ze vormen het perfecte decor voor een gesprek met vrienden of familie, over opera bijvoorbeeld. Tosca werd immers vernoemd naar de gelijknamige opera van Giacomo Puccini. Een dramatisch liefdesverhaal zonder happy end. Gelukkig is dat voor deze Tosca wel anders.

Maak je terras lenteklaar met onze onderhoudstips!

geplaatst in nieuws producten

Heerlijk buiten genieten begint met een lenteschoonmaak van je buitenmeubelen. Bij Tribù hebben we speciale onderhoudsproducten ontwikkeld om je meubelen te reinigen en te beschermen zodat ze hun mooie uitstraling behouden.  Ben je een beetje onzeker over hoe je ze precies gebruikt? We hebben al onze know-how samengevat in handige onderhoudsfiches die je per materiaal hier kan downloaden.  Heb je toch nog vragen, je gespecialiseerde dealer helpt je graag verder.
Geniet van het buitenseizoen!

Veelzijdig en hemels comfortabel, kom tot rust in de zachte contouren van de Nodi Sofa

geplaatst in nieuws producten

Tribù daagde internationaal ontwerpbureau Yabu Pushelberg uit om een modulaire sofa te ontwerpen die uiterst comfortabel zit, met een duidelijk karakter en een ontspannen look. Met de Nodi sofa zijn ze op elk vlak in hun opdracht geslaagd.

De explosieve schoonheid van geglazuurde lavasteen, een familieverhaal.

geplaatst in ander

Geglazuurde lavasteen wordt beschouwd als een van de meest verfijnde en luxueuze materialen voor buiten. Naast zijn spiegelende schoonheid, is het extreem duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Al drie generaties lang verwerkt de familie Ranieri lavasteen tot hoogstaande producten zoals de tafelbladen van de Nox en T-table van Tribù. We bezochten het Ranieri atelier aan de voet van de Vesuvius.

Natuurlijke harmonie - de Tribù-catalogus 2021 is een ode aan elegant buiten genieten

geplaatst in producten

De ongerepte Alentejo-kust in Zuid-Portugal en de olijfgaarden en rijke rode grond van Puglia vormen de achtergrond voor onze catalogusshoot voor 2021. Ongetemde schoonheid, heilzame rust en uitgepuurde architectuur inspireren de openluchtdecors waarin onze meubelen dichter bij de natuur komen.

Tribù’s nieuwigheden brengen inspirerende design connecties

geplaatst in producten

De nieuwigheden die we in 2021 lanceren, brengen de Tribù collecties nog dichter bij elkaar. Nieuwe designs en tijdloze toevoegingen aan bestaande collecties bieden je nog meer inspiratie en mogelijkheden om onze collecties te combineren. Met nieuwe stoffen en accessoires creëer je eindeloos veelzijdige en gepersonaliseerde buiten settings.

Tao tafel van Tribù wint een German Design Award 2021

geplaatst in awards

“Praktisch, elegant en oogstrelend”: dat zei de jury van de German Design Awards over onze Tao tafel toen ze deze bekroonde als winnaar in de categorie 'Excellent Product Design Gardening and Outdoor Living'.

De Tao tafel is voor Tribù ontworpen door Monica Armani en stelt sculpturale robuustheid in contrast met een delicaat uiterlijk dankzij het gladde, lichte beton. De internationale jury koos Tao om zijn unieke look, het materiaalgebruik en het “sierlijke spel tussen het kubistische voetstuk en het verfijnde tafelblad”.

Pagina's

top